پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"تاثیر ژل زانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ"
منصوره سلیمانی فرد
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی,
Vol. 22,
pp.17-30,
1402
-
"بررسی ویژگی های دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس"
منصوره سلیمانی فرد,
واد فیضی
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی,
Vol. 22,
pp.55-68,
1402
-
"Casein?based nanocarriers for encapsulation of propolis extract: Design, fabrication, and characterization"
Javad Feizy,
منصوره سلیمانی فرد,
Francesca Maestrelli
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
Vol. 4,
pp.258-268,
1402
-
"Nanoencapsulation of propolis extract by sodium caseinate-maltodextrin complexes"
منصوره سلیمانی فرد,
Javad Feizy,
Francesca Maestrelli
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
Vol. 128,
pp.177-185,
1399
-
"The formulation optimization and properties of novel oleuropein-loaded nanocarriers"
منصوره سلیمانی فرد,
Alireza Sadeghi Mahoonak,
Mohammad Ghorbani,
Rohollah Heidari,
Asghar Sepahvand
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE,
Vol. 57,
pp.327-337,
1398
-
"Spanish olive leaf extract?loaded nanostructured lipid carriers: Production and physicochemical characterization by Zetasizer, FT?IR, DTA/TGA, FE?SEM and XRD"
منصوره سلیمانی فرد,
Alireza Sadeghi Mahoonak,
Asghar Sepahvand,
Rouhollah Heydari,
Saeed Farhadi
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION,
Vol. 43,
1397
-
"طراحی و بررسی ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین"
منصوره سلیمانی فرد,
علیرضا صادقی,
محمد قربانی,
روح الله حیدری,
خسرو عزیزی,
اصغر سپه وند,
سید پیمان هاشمی
نوآوری در علوم و فناوری غذایی,
Vol. 11,
1397
-
"تعیین اولئوروپین برگ زیتون با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و بهینه-سازی تولید حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی آن"
منصوره سلیمانی فرد
Data Envelopment Analysis and Decision Science,
Vol. 29,
pp.81-96,
1397
-
"بررسی انواع فستفود و بیماریهای جسمی و روحی حاصل از مصرف آن"
منصوره سلیمانی فرد
ایمنی زیستی,
Vol. 11,
pp.1-18,
1396
-
"بهینه سازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرم آبادی و بررسی ویژگی های فیزیکی نانوحامل های لیپیدی حاوی آن"
منصوره سلیمانی فرد
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران,
Vol. 13,
pp.81-92,
1396
-
"بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)"
منصوره سلیمانی فرد
علوم و صنایع غذایی ایران,
Vol. 15,
pp.299-310,
1396
-
"استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی"
منصوره سلیمانی فرد
علوم و صنایع غذایی ایران,
Vol. 14,
pp.301-312,
1396